Referenties

Michael Swanenberg (directeur Graphic in Mind), oktober 2013

2013 was een jaar dat voor mij erg vervelend is begonnen.Gelukkig had ik een Friese dame, inmiddels geworteld in het Brabantse zakenleven, in mijn netwerk die me zonder aarzelen te hulp is geschoten. Wat zich in eerste instantie liet aanzien als een relatief korte en simpele ingreep is toch een medisch avontuur geworden dat een langere periode in beslag nam.Voor de werkzaamheden die je voor Graphic In Mind bv hebt gedaan en nog steeds doet ben ik je dankbaar. Met enthousiasme, interesse en nauwkeurigheid van handelen heb je Graphic in Mind door een moeilijkere periode heen getrokken.

Ondanks dat de grafische branche veel verassingen voor je in petto had, heb ik van mijn zakelijke relaties veel complimenten mogen ontvangen over de aanpak en het oplossend vermogen van Y-organize en van Ytje van de Hulsbeek in het bijzonder. Graag breng ik je werkzaamheden en activiteiten bij mijn relaties onder de aandacht zodat zij, indien nodig, ook gebruik kunnen maken van je capaciteiten.

Jean van de Laarschot (eigenaar Vandela), augustus 2013

Ik heb Ytje leren kennen bij de organisatie van activiteiten voor de Ondernemersverenigingen Berlicum en Sint-Michielsgestel. Haar zeer gedetailleerde kijk op het te organiseren evenement is uniek te noemen. Je kan altijd op haar vertrouwen en bouwen. Wat ze belooft, maakt ze waar. Ik had moeite met haar resumés. Ik heb ervaren dat zij je helpt te kijken en mee te nemen wat geweest is en lering te trekken voor de toekomst. Ik heb haar leren kennen en kan haar aanbevelen als een jonge gedreven zakenvrouw. Charmant, aardig en ze ziet er goed uit. Bedankt Ytje, voor je lessen

y_organize_logo-1500x453