Persbericht: “Moet je dit zien”

In de regio Berlicum en Sint-Michielsgestel wordt er al tijden over gesproken: het unieke en ludieke fotoboek “Moet je dit zien”. De uitgave is een initiatief van Michael Swanenberg, eigenaar van Graphic in Mind B.V. Ondernemers, bedrijven en organisaties presenteren zich op een heel andere manier in dit boek. Onderscheidend ondernemen is in deze tijd belangrijk en dat hebben deelnemers in het eerste boek van deze serie gedaan.

De presentatie van het boek vindt plaats op donderdag 20 december in ‘Herberg de Prins’ Hoogstraat 50 te Berlicum. Vanaf 17.00 uur zijn gasten en belangstellingen welkom waar onder het genot van een hapje en een drankje het boek wordt gepresenteerd. Het concept raakt de juiste snaar en het idee breed gedragen. In andere gemeenten en regio’s is volop belangstelling. Deze ondernemers zijn bezig om in hun eigen regio de versie  van het  boek “ Moet je dit zien” in de markt te zetten. De overhandiging van het eerst exemplaar, om 18.30 uur, zal dan ook gaan naar een vertegenwoordiger van een regio in de buurt.

Na de overhandiging van het eerst exemplaar is er nog volop gelegenheid om elkaars presentatie te bewonderen en te netwerken.